Tur ghidat Arhitectura neoromaneasca si Traseu arh. Victor Stefanescu in Constanta, 26 august

Duminica, 26 august, un grup de 17 bucureșteni au plecat spre Constanța unde li s-au alăturat aproximativ 20 localnici pentru un tur ghidat de 3 ore și jumătate susținut de Diana Slav și Oana Marinache: Arhitectura neoromânească în Constanța

In cadrul proiectului cultural ”Arhitectura neoromânească în slujba Marii Uniri” am organizat astfel ultimul tur ghidat gratuit, cu o prezentare a unor obiective istorico-arhitecturale




de la sfârșitul secolului al XIX-lea (creatori Alexandru Orăscu, Carol Benisch, Ion Mincu, Ion Socolescu) până în perioada interbelică.

Componenta esențială a întâlnirii a fost Tur ghidat Victor Stephănescu în Constanța, ghid Diana Slav (Constanta Walking Tour), care a prezentat principalele realizări ale arhitectului, interesul concentrându-se pe realizarile în stil neoromânesc.


Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.











Comments

Popular posts from this blog

Opis dosare arh. Paul Smărăndescu

Lucrari private Petre Antonescu

Statie Ciortan